Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010




Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο του Φροντιστηρίου μας


Ποιοι είμαστε:



Υπεύθυνοι καθηγητές:
  • Υπεύθυνη Φυσικής - Χημείας-Μαθηματικών-Βιολογίας : Καρρά Ελπίδα
  • Υπεύθυνοι Φιλολογικών :   Διαμαντάτος Αλέξανδρος -Καρρά Ειρήνη
 

Φίλε μαθητή, φίλη μαθήτρια,


Στο φροντιστήριο μας, γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία του μαθητή για τις εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Του προσφέρουμε γνώσεις και εφόδια για να μπορέσει να εξασφαλίσει μελλοντικά μια θέση στον επαγγελματικό στίβο.

  Ο μαθησιακός χώρος που δημιουργήσαμε δεν είναι απρόσωπος, ψυχρός και στυγνά επαγγελματικός. Αποτελούμε την δευτερη οικογένεια για κάθε μαθητή και αφουγκραζόμαστε την αγωνία του για καλύτερη παιδεία.

 Η διαφορά μας από τους υπόλοιπους έγκειται στην πρωτοποριακή εκπαιδευτική μεθοδολογία, την κατάρτιση και εξειδίκευση των καθηγητών μας, και πρώτιστα από την επιθυμία μας να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στον απαιτητικό χώρο της εκπαίδευσης. Τα τμήματα του φροντιστηρίου μας είναι αυστηρά τετραμελή. Τα μαθήματα διδάσκονται αυτόνομα και ανά κατεύθυνση. Σημαντικό επίσης, ρόλο στην αφομοίωση τη ύλης παίζουν και τα επαναληπτικά διαγωνίσματα, εβδομαδιαία για την τρίτη λυκείου και μηνιαία για τις μικροτερές μας τάξεις.


   Απευθυνόμαστε σε όσους θέλουν τα αυστηρά μας κριτήρια να γίνουν παράγοντας επιτυχίας τους.

4 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ,ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ!!!, ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή τύχη, ό, τι κάνετε.
    Νίκαια χαιρετισμούς από Τσεχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. good luck, whatever you are doing.
    Nice greetings from Czech Republic
    Jana a Jakub

    ΑπάντησηΔιαγραφή